Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Taartje van korstdeeg met geitenkaas

Aantal personen: 4

Ingrediënten

1 sjalotje
1 el olijfolie
20 g veldsla
1 korstbakje
½ Crottin de Chavignol
tijm
40 g Mozzerella

Bereiden


  1. De veldsla in een beetje olijfolie met daarin ook het fijn gesneden sjalotje zachtjes laten stoven in een pannetje.
  2. Vul het korstdeegbakje met de veldsla en de geitenkaas.
  3. Snijd de Mozzarella in plakjes en leg die op de met tijm bestrooide geitenkaas.
  4. Ongeveer 7 minuten afbakken in een op 160 °C voorverwarmde oven.
  5. Op smaak brengen met peper uit de molen en de resterende olijfolie.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Citroen tagliatelle met zeekraal en zalm
Champignons in knoflooksaus
Zomerse bonensalade
Exotische haring cocktail
Kruidenflensjes met zalm

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes